Kategorier

Nær spærregrænsen

Kun 2,7 procent. Så lille var opbakningen til De Konservative i en Megafon-måling, som TV2 og Politiken for nylig offentliggjorde. Spærregrænsen er dermed atter i sigte for partiformand Lars Barfoed og hans stærkt decimerede konservative flok. Om mindre end et år venter det kommunalvalg, der risikerer at blive hans skæbnetime. Et katastrofevalg til november, hvor K mister borgmesterposter i yderligere en række københavnske højborge, kan blive den anledning, som får baglandet til at kræve hans afgang. Det store spørgsmål lyder dog i givet fald umiddelbart herefter: Til fordel for hvem?

Læs hele min analyse  her, som jeg skriver for Ugeavisen “Kommunen”.

Kategorier

Antorini, kongehus og Gintberg i 'Cordua & Steno' torsdag

Børne- og undervisningsminister Christine Antorini (S) er i denne uge kommet med et stort reformforslag for folkeskolen. Ministeren medvirker kl. 10.30   i denne uges udgave af 'Cordua & Steno' på Radio 24Syv.

'Det koster et kongerige' er en netop udkommet kritisk bog om kongehuset og dets ressourceforbrug skrevet af journalisten Jens Høvsgaard. Han kommer forbi os til en snak om det kl. 11.05

Entertaineren Jan Gintberg har henrykket sine fans blandt andet med sine 'taler til nationen' som medlem af radiofænomenet 'Tæskeholdet' i 90'erne. Hvad er hans syn på den politiske satire anno 2012? Hør med kl. 11.30

Og så skal vi naturligvis uddele Ugens Fidusbamse til en værdig modtager og kommentere de politiske begivenheder. Hvis lytterne har spørgsmål eller kommentarer til programmet, så er de velkommen til at skrive til os via 'Cordua & Steno' på Facebook.

Hør hele 1. time her

Hør hele 2. time her