Kategorier

Messerschmidt, racismeparagraf og ny tysk regering i Cordua & Steno

Mere end to måneder efter det afholdte forbundsdagsvalg ser det nu ud til, at en ny tysk regering er i støbeskeen. Vi får Lykke Friis i studiet til at forklare os, hvad den store koalition mellem SPD og CDU/CSU vil, og hvilke personer, der skal besætte ministerposterne i Angela Merkels nye regering?   Det bliver midt i 1. time af – Danmarks mest tyskvenlige radioprogram '“ Cordua & Steno, som sendes hver torsdag på Radio24Syv mellem kl. 10-12.

Er tiden ikke snart kommet til, at vi afskaffer racismeparagraffen (Straffelovens  §266B)? Det mener Venstre. Debat mellem Venstres retsordfører Karsten Lauritzen og de radikales retsordfører Jeppe Mikkelsen. Det er først i 2. time.

MEP (DF) Morten Messerschmidt er her og der og allevegne. I denne uge har han søgt nyt job hos industriens nye EU-venlige tænketank, og han er også aktuel med en ny kritisk bog om “EU-domstolen og dens aktivisme”. Messerschmidt er gæst kl. 11.30

Vi skal også vende den seneste uge i dansk politik og uddele Ugens Fidusbamse. Har du en kommentar eller et spørgsmål eller en kandidat til Ugens Fidusbamse, så skriv til os på vores Facebook-side Cordua & Steno.

Husk at programmet – og alle tidligere programmer – kan podcastes kort efter at de er sendt på www.radio24syv.dk/programmer/cordua-steno/

Hør hele 1. time med bl.a. Lykke Friis  her

Hør hele 2. time med bl.a. Morten Messerschmidt her