Jarls blog

Uafhængig liberal blog om dansk politik

Al Magt til Hans

Author icon

Skrevet af

Clock icon

juni 21, 2010

Comments icon

Ingen kommentarer

Det er blevet tid til det længe ventede tronskifte på Rådhuspladsen. DIs mangeårige adm. direktør Hans Skov Christensen takker af. Hvem bliver hans afløser? Læs mit portræt og analyse, som jeg skriver for Information tirsdag.

Update: Mads Lebech meldte sig allerede mandag aften ud af kapløbet om at blive Skovs efterfølger. Se her.

Om forfatteren

Jarl Cordua cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske program "Cordua & Steno", der sendes hver torsdag kl 10-12 på Radio 24Syv. Indehaver af Jarls Blog siden 2006. Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup. Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 2663 4128
Bottom border