Jarls blog

Uafhængig liberal blog om dansk politik

Ballade på Rådhuset

Author icon

Skrevet af

Clock icon

juni 29, 2012

Comments icon

1 kommentar

Læs sæsonens sidste klumme “Københavnsk Politik”  bl.a. om borgerrepræsentanten Signe Goldmanns dramatiske exit fra SF og om kandidatfeltet hos Enhedslisten, der kan tage over efter socialborgmester Mikkel Warming.

Om forfatteren

Jarl Cordua cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske program "Cordua & Steno", der sendes hver torsdag kl 10-12 på Radio 24Syv. Indehaver af Jarls Blog siden 2006. Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup. Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 2663 4128

    1 Comment

  1. klaus

    sagde den 30. juni 2012 kl. 00:07:

    Tak for en god afslutning af sæsonen. Ser frem til den næste.

Bottom border