Kategorier

Iværksætter-SU, Tryghedsnarkomani og skat i 'Cordua & Steno'

Skal iværksættere have SU? Det mener Socialdemokraternes Trine Bramsen. Hendes synspunkt bliver udfordret af økonom i CEPOS, Mia Holstein. Begge er i studiet 10.05.   Er danskerne et folk af tryghedsnarkomaner? Det mener Frederik Wiedemann, der for nylig skrev en kommentar herom i Politiken. Han er væres gæst kl 10.30. Der var Folkemøde i Allinge i sidste uge. Vi evaluerer de festlige dage og uddeler Ugens Fidusbamse i 2. time. Skat, skat ikke? Venstre er tilsyneladende på vej ud af skatteforhandlingerne og Lars Løkke er rejst til Rio. Hvad er meningen? Vi tager en debat mellem Venstres Martin Geertsen og Socialdemokraternes skatteordfører Thomas Jensen.
Og kanalen, hvor det hele foregår hedder Radio24Syv.

Husk du kan ringe ind under udsendelsen på 20 247 247 eller skrive på Facebook “Cordua & Steno”

Hør  hele 1. time   her

Hør hele 2. time her

Kategorier

'Cordua & Steno' åbner Folkemødet

I hvert fald uofficielt. For vi tyvstarter allerede kl. 10 torsdag ved at sende direkte fra' Cigarkasse-studiet' i Skipperhuset nær Allinge Havn, hvor Radio 24Syv har hovedkvarter under Folkemødet.

Vi er så heldige at få borgmesteren for Bornholms Regionskommune Winni Grosbøll i studiet kl. 10 til en snak om arrangementet. Hvorfor i alverden laver man politisk festival på en vindblæst ø midt ude i Østersøen? Kl. 10.20 får vi besøg af præsidenten for KulturBornholm Carsten Seeger, Østermarie, som er en mand med mange meninger. Vi skal naturligvis diskutere Folkemødet og forventningerne til arrangementet.   Sidst i 1. time analyserer vi på ugens mange opsigtsvækkende politiske begivenheder og uddeler Ugens Fidusbamse til en værdig modtager.

I 2. time stiller vi om til 'Festivalen For Den Politiske Sang' med Torben Steno som DJ. Vi skal tale om og høre udvalgte politiske sange med en gruppe folketingspolitikere: Søren Pind (V), Kim Christiansen,( DF) og Sofie Hæstorp Andersen (S).

I kan desværre ikke ringe ind i denne uge. Men giv endelig jeres mening til kende på Facebook: Cordua & Steno.

Hør hele  1. time  her  

Hør hele 2. time her

Kategorier

Claus Hjort i 'Cordua & Steno' torsdag

Hør med i morgen kl. 10 på Radio 24Syv, hvor kulturminister Uffe Elbæk  (R) forklarer os, hvorfor han vil til EM i Ukraine og se fodbold, mens regeringerne i landene omkring os, bliver væk. Godt et kvarter efter dvs. kl 10.20 får vi besøg af tidl. finansminister Claus Hjort Frederiksen (V) for at høre, hvad han bl.a. mener om beskæftigelsesminister Mette Frederiksens seneste forslag om, at ledige frem over skal kunne sige nej til jobsøgningskurser. Sidst i 1. time skal vi uddele Ugens Fidusbamse. I 2. time skal vi tale om Finanskrisen set med filosofi-briller. I studiet kommer filosofiprofessor Vincent F. Hendricks, der sammen med økonomen Jan Lundorff Henriksen har udgivet en ny bog, der bærer titlen 'Nedtur! '“ Finanskrisen forstået filosofisk'. Består den nye klassekamp mellem arbejdende skaffedyr 'yderne' og så de ikke-arbejdende 'nydere'? Vi får en debat mellem debattørerne Mathias Herup Nielsen og Eva Agnete Selsing. Det er kl. 11.30.

Husk at alle programmer kan genhøres som podcast via arkiv.radio24syv.dk. Lytterne kan også blande sig i debatten med spørgsmål og kommentarer ved at ringe på 20 247 247 eller skrive via Facebook 'Cordua & Steno' eller csATradio24syv.dk

Hør hele 1. time her

Hør hele 2. time her