Kategorier

Peter Birch-Sørensen og Lasse Rimmer i 'Cordua & Steno'

Vi får alt for lidt ud af vores ressourcer i Danmark. I hvert fald hvis man sammenligner med situationen i Sverige. Vi har formanden for Produktivitetskommissionens formand økonomiprofessor Peter Birch-Sørensen i studiet torsdag i Cordua & Steno kl. 10.05 på Radio 24Syv.

Derefter skal vi vende den seneste udvikling i dansk politik med regeringens jobakutplan, nye møder i skattesagskommissionen, Özlem Cekic er tilbage som ordfører i SF og så skal vi naturligvis have uddelt Ugens Fidusbamse til en værdig modtager.

Komikeren og entertaineren Lasse Rimmer gør sig også inden for politisk satire og er selv optaget af politik. Vi taler med ham først i 2. time.

Regeringen har lavet en aftale med Dansk Arbejdsgiverforening, Danske Regioner samt Kommunernes Landsforening, der angiveligt skaffer 12.500 ordinære akutjobs til de ledige, der pr.1.januar står til at falde ud af dagpengesystemet. Det diskuterer vi kl. 11.30 med Maja Panduro MF (S) Joachim. B. Olsen MF(LA)

Vi høres ved torsdag kl. 10-12 på Radio 24Syv

Hør hele 1. time her

Hør hele 2. time her

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

En kommentar til “Peter Birch-Sørensen og Lasse Rimmer i 'Cordua & Steno'”

Spørg Joachim B Olsen hvad forskellen er på regeringens plan og et ekstra skattefradrag på samme størrelse (der er reelt set ikke nogen). Og om han ville gå ind for et sådan skattefradrag.

Lukket for kommentarer.