Kategorier

Helle Thorning-Schmidt i 'Cordua & Steno” torsdag

Vækstpakken er snart på plads bl.a. med skattelettelser for ca. 10 mia. kr. Men er den effektiv mht. at sætte fut i vækst og beskæftigelse? Vi får en vurdering fra Jens Hauch, cheføkonom i tænketanken Kraka.

65 procent af de tosprogede elever i de små klasser har en meget ringe sprogforståelse. Konsekvensen på langt sigt er at de klarer sig meget dårligt i uddannelsessystemet. Eksperterne er rådvilde og har ingen klare bud på, hvad man skal gøre. Debat med MF Liv Holm Andersen, RV og folketingskandidat for Liberal Alliance, Laura Lindahl.

Regeringens Natur- og Landbrugskommission kom forleden med en rapport med en række anbefalinger til en reel grøn omstilling af det danske landbrug. Rapporten har høstet stor ros fra alle sider. Vi har kommissionens formand Jørn Jespersen i studiet først i 2. time.

Danmarks statsminister Helle Thorning-Schmidt er gæst i programmet midt i 2. time. Vi vil naturligvis gerne tale med regeringschefen om lock-out, vækstplan, folkeskole, meningsmålinger og meget andet.

Har du et spørgsmål eller en kommentar til Thorning eller en anden af vores gæster, så skriv til os via Facebook 'Cordua & Steno'. Undervejs uddeler vi naturligvis også 'Ugens Fidusbamse' til en værdig modtager.

Hør hele 1. time  med Jens Hauch og siden debat mellem Liv Holm Andersen og Laura Lindahl  her

Hør hele 2. time med bl.a. Jørn Jespersen og Helle Thorning-Schmidt her

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718