Kategorier

Morten Bødskov i 'Cordua & Steno' torsdag

I en ny bog 'Opgøret om 30 års udlændingepolitik' fortæller bl.a. en række borgerlige politikere og meningsdannere mv. om hvorfor de mener, det var nødvendigt med en markant ændring i dansk udlændingepolitik efter regeringsskiftet i 2001. Vi har en af bidragsyderne til antologien Kasper Elbjørn i studiet torsdag kl. 10.05 i Cordua & StenoRadio 24Syv.

Lovgivningen, der regulerer de private lejeboliger, stammer fra 1939, hvor der var mangel på boliger. Lovgivningen er forældet, ulogisk og på mange måder uhensigtsmæssig, mener foreningen som organiserer de private udlejere, som i mange år forgæves har forsøgt at ændre og forenkle loven. Debat mellem Ejendomsforeningen Danmarks formand John R. Frederiksen og Socialdemokraternes boligordfører MF Jan Johansen.

I 2. time ca. kl. 11.30 får vi besøg af justitsminister Morten Bødskov (S)  i studiet, hvor vi bl.a. skal tale om offentlighedslov, retspolitik mv. Forinden skal vi vende situationen i dansk politik og uddele Ugens Fidusbamse til en værdig modtager.

Har lytterne spørgsmål eller kommentarer til justitsministeren eller vore andre gæster, så skriv til os via Facebook Cordua & Steno.

Hør hele 1. time om 30 års udlændingepolitik og debat om lejelov

Hør hele 2 time med Ugens Fidusbamse og Morten Bødskov

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718