Kategorier

JFK, mulig ministerafgang og kommunalvalg i 'Cordua & Steno' torsdag

  Hvor alle andre partier 'sejrede' i det netop overstående kommunalvalg, så tabte SF stort. Vi får bl.a. SFs  politiske ordfører Jonas Dahl  i studiet til en snak om den aktuelle situation i dansk politik. Det er kl 10.05 i Cordua & Steno på Radio 24Syv.

Stemmerne ved kommunalvalget er talt op, og konstitueringerne er ved at fin…de på plads rundt omkring. Vi analyserer valget og ser også på, hvordan det gik Torben Stenos nyfundne politiske kæledægger i Slesvigsk Parti bl.a. medlem af Sønderborg Byråd Stephan Kleinschmidt. Og så har vi også en  samtale med Lars Barfoed om de konservatives heldige hånd i borgmesterkonstitueringerne landet over.

Fredag er det præcis 50 år siden, at USA’s unge præsident John F. Kennedy blev myrdet i Dallas, Texas. Han er siden blevet en myte både politisk og personligt. Vi får USA-kenderen Mads Fuglede  i studiet til en snak om JFKs eftermæle og en vurdering af hans præsidentskab i en opbrudstid mellem Cuba-krise og Vietnamkrig. Det er kl 11.05.

Har du spørgsmål og kommentarer til programmet og vores gæster, så skriv til os på Cordua & Stenos Facebookside. Send os også dit bud på en værdig modtager af Ugens Fidusbamse.

Hør hele 1. time om KV13 med Lars Barfoed, Jonas Dahl og Stephan Kleinschmidt her
Hør hele 2. time med Mads Fuglede om JFK her

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718