Kategorier

Lykkelandet Schweiz, 6 ud af 10 danskere er underskudsgivende, fordelene ved Trump og Peter Viggo Jakobsen om de glemte krige i Cordua & Steno torsdag

Schweiz er blevet lykkelandet for mange liberale, hvor det flyder med mælk, honning, høj offentlig service, lav skat og i al fald på papiret uafhængighed af EU. Nu har DFs Alex Ahrendtsen MF også opdaget herlighederne ved Schweiz efter et selvvalgt og selvfinansieret uddannelsesforløb på tre måneder i landet. Ahrendtsen er gæst i studiet.

Det er i Cordua & StenoRadio24syv fra kl. 10.05

Seks ud af ti danskere over 18 år er ikke en overskudsforretning set med det offentliges briller. Så mange trækker på de offentlige mere end de betaler i skat, viser en opgørelse som den borgerligt-liberale tænketank Cepos har lavet. Vi tager debatten med økonomerne Mads Lundby Hansen fra Cepos og Erik Bjørsted fra AE-Rådet.

Hvem var det egentlig mest synd for i 2016. Den liberale skribent Alex Vanopschlag har lavet en top fem over dem, som vi bør ynke mest i det forgangne år. Det er i 2. time.

Vi bør give Donald Trump en chance, mener MF og udenrigsordfører for de konservative Naser Khader, som ellers mente at det var en katastrofe, da Trump vandt valget. Hør hvad der er 'upsiden' ved Trump som USA’s præsident.

Vi taler hele tiden om krigen i Syrien og Irak, men faktisk overser vi en mængde andre rædselsfulde væbnede konflikter. Dem taler vi om med Peter Viggo Jakobsen, der er lektor ved Institut for Strategi, Forsvarsakademiet.

Har I lyttere forslag eller kommentarer til programmets emner eller gæster så skriv til os via Cordua & Stenos Facebookside. Også gerne med forslag til Ugens Fidusbamse.

Hør hele 1. time med bl.a. Alex Ahrendtsen her

Hør hele 2. time med bl.a. Naser Khader og Peter Viggo Jakobsen her

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske program "Cordua & Steno", der sendes hver torsdag kl 10-12 på Radio 24Syv. Indehaver af Jarls Blog siden 2006.
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 2663 4128