Kategorier

Jarls Blog i JP-søndag

I fint selskab med socialdemokratiske bloggere som Kristian Madsen og Kasper Hyllested er Jarls Blog omtalt i søndagens udgave af Jyllands-Posten:

I artiklen 'Politiske pirater' i tillægget 'Indblik' ses de tre ovennævnte som eksempler på politiske bloggere:

De skriver til politikere, journalister og andre political junkies. De analyserer, provokerer og løfter sløret for det indre liv i de politiske partier. Selvom de politiske pirater i dag skriver til en lille skare, spås de en langt større rolle i fremtidens politiske liv.

Også andre politiske blog-sites er nævnt: Uriasposten, Dansk Politik, progressivt.dk og 'Punditokraterne'.

Om Jarls Blog skriver JP bl.a.:

Jarl Cordua er navnet på en de mest aktive danske politiske blogger i øjeblikket. Nøjagtig som Kasper Hyllested har han været politisk aktiv i en årrække, og har også en fortid som medarbejder på Christiansborg. I Corduas tilfælde hos Venstre.
Hans blog hedder “Jarls blog”, og selvom han fra sin platform i cyberspace leverer historier, analyser og kommentarer med udgangspunkt i alle Folketingets partier, så fylder beretningerne om livet i Venstre mest.

– Min vurdering er, at det først og fremmest er politikere, journalister og andre Christiansborg hang-arounds, der følger med. Political junkies, kan man vel kalde den slags. Folk, der som mig interesserer sig for politik, siger Jarl Cordua.

Også i Venstres top og i folketingsgruppe bliver der læst med. For med Jarl Corduas kritiske tilgang til partitoppen, hans solide kendskab til Venstre og hans gode kontakter i partiet, ligger bloggen som en lurende fare.

Læs hele artiklen i Jyllands-Posten.

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

3 kommentarer til “Jarls Blog i JP-søndag”

Til lykke, Jarl! Det var da noget af et skulderklap!
Keep up the good work, som man siger!

Hej Jarl

Jeg er sammen med to medstuderende i gang med at skrive en opgave i politisk kommunikation om kommunalvalget i Kbh. 2005. I den forbindelse mangler jeg valgkampsmateriale fra Søren Pind. En medstuderende sagde du vil være den rette at henvende mig til, når hverken Søren selv eller det kgl. bib. kan hjælpe mig. Ligger du enten inde med noget du kan scanne ind og sende, eller kan du guide mig videre til nogle som kan hjælpe mig? Mange venlige hilsner
Karina (20032860@ps.au.dk)

Lukket for kommentarer.