Kategorier

Løkke-Qureshi 1-0

Dem der påstår, at der ikke findes humor i dansk politik, bør måske kaste sig over bunken af stillede spørgsmål til regeringens ministre og ikke mindst besvarelserne. For ind imellem er det åbenbart muligt at finde guldkorn. Her er et eksempel, hvor Indenrigs- og sundhedsminister Lars Løkke Rasmussen med et “usædvanligt retorisk talent” besvarer et af de sædvanlige fjollede spørgsmål fra SFs ulidelige sundhedsordfører Kamal Qureshi:

Endelig besvarelse af spørgsmål nr. S 3966, som medlem af Folketinget Kamal Qureshi (SF) har stillet til indenrigs- og sundhedsministeren den 30. marts 2007

Spørgsmål S 3966:

“Vil ministeren kommentere resultatet af den norske undersøgelse, som viser, at lesbiske mødre ofte tænker mere på deres børns velbefindende, end hete ­ro ­seksuelle mødre gør?”

Svar:

Nej.

Det kan man vist kalde et klart svar!

Lars Løkke! I salute you!

Mens vi er ved humoren. Lad mig i øvrigt varmt anbefale alle at læse Kristian Madsens sylespidse satire over Peter Mogensen. Den gode Madsen får klart sagt, hvad stort set alle mener om Mogensens skriblerier ovre på Politiken.

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

En kommentar til “Løkke-Qureshi 1-0”

Godt gået, Lars Løkke. Lad mig i øvrigt citere fra min egen blog: (…) “Da vi er midt i en spintid, er det selvfølgelig interessant at se på, hvorfor Qureshi udtaler sig, som han gør. Man kunne godt få den mistanke, at han ser potentielle stemmer i horisonten. Det er dog på ingen måde nyt for ham. Han er vant til at gøre knuder på sig selv, se stort på sin baggrund, sin religion og sine værdier for at kapre vælgere. Som troende muslim er han f.eks. en indædt forkæmper for homoseksuelles rettigheder. Én af hans absolutte mærkesager er, at staten skal betale for insemination af lesbiske kvinder. Denne blogger har lidt svært ved at se, hvorfor netop dette emne skulle interessere en mand som Qureshi så brændende, og som en person, der ser spøgelser alle vegne, er jeg kommet frem til, at det nok skyldes en kynisk kalkulation fra hans side om, at det er noget, vælgerne i Sundby-kredsen gerne vil høre. I samme forbindelse vover jeg den helt uhørte påstand, at hvis Qureshi var opstillet i Vestjylland, ville han kæmpe indædt for bedre vilkår for svineproducenter.”
http://omnial.blogbar.dk/2007/03/09/kamal-qureshi-overopportunisten-er-tilbage/

Lukket for kommentarer.