Kategorier

Dr. Rød vs. Dr. Blå

Som tidligere nævnt her på bloggen, så var der i fredags premiere på TV2 News’ nye “politiske magasin” med d’herrer eks-spindoktors Michael Kristiansen og Peter Mogensen. Jeg så programmet og var egentlig sådan lidt indifferent. Det var ikke skidegodt, men heller ikke røvdårligt. Men jeg blev da meget klogere, da jeg læste Dr. Madsens syleskarpe diagnose af TV-showets problemer ovre på kommunikationsforum.dk Snyd ikke jer selv for det!

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

5 kommentarer til “Dr. Rød vs. Dr. Blå”

Ja. Hvis man ikke ved hvad man skal mene, er det altid godt man kan finde nogle at holde med.

Godt ord igen. Jeg har ikke selv set programmet, men jeg er enig med dig i at Madsens anmeldelse er læseværdig, ikke desto mindre.

Jeg kan godt lide denne her:

Det lignede den største overmatchning siden Super-Brian vs. Mike Tyson.

Lukket for kommentarer.