Kategorier

Rikke Hvilshøj forlader politik

Rikke Hvilshøj trækker sig som Integrationsminister og forlader dansk politik efter næste valg.

Rikke Hvilshøj siger til TV-Avisen at hun vil prøve at lave noget andet end politik, når valgperioden udløber. Hvilshøj har været medlem af folketinget siden 1998 og før da var hun medlem af Frederiksberg Kommunalbestyrelse.

Til Berlingske siger Hvilshøj at hun selv for længe siden alene har truffet beslutningen og angiver årsagen som privat og uafhængig af det politiske.

Rikke Hvilshøj fik ikke et prangende valg og det har utvivlsomt slidt at være integrationsminister, som er en uriaspost. Hun var vel heller ikke 100 pct. sikker på at blive genudnævnt.

Rikke Hvilshøj er en ret stærk person, som har andre interesser end politik. Formentlig ser hun frem til at være lidt mere sammen med sin familie med to små børn, og så vil hun – vil jeg tro – sikkert ud i erhvervslivet og prøve kræfter med det. Fordelen er, at Hvilshøj nu slipper helt for faren for flere brandattentater i privaten.

N.B: Dr. Madsen opgør nu valgets vindere og tabere. Jeg ser blandt andet at Thai-takeaway-klubben faktisk tabte fire mandater ved valget…Læs og grin.

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

6 kommentarer til “Rikke Hvilshøj forlader politik”

Jeg stemte på hende. Netop fordi jeg synes, hun passer sig arbejde på en fair og professionel måde – selvom presset er stort. Hun er lidt en djøfminister.

Og det her bekræfter mig sådan set bare i, at det var rigtigt. Det er jo en ganske sund prioritering og en hel igennem fair måde at gøre det på.

Der venter hende sikkert en spændende fremtid.

Kik en gang lige lidt nærmere på Camres stadig mere forvildede forklaringer om sin flugt tilbage til Bruxelles. Hvad foregår der mon der omme i baglokalet?!.

at Rikke ikke vil brændes af en gang til er helt naturligt og forståeligt

Hej Jarl. Tak for en god blog, som denne politiske ignorant læser med stor interesse.

Tror du det er helt urealistisk – nu hvor Hvilshøj er smuttet – at Fogh holder Khader fast på sit ord og gør ham til Integrationsminister? Fogh har ifølge dr.dk et stor problem med at få denne post besat, og det vil jo være et cadeu til Khader og alle dem der vil en “ordentlig” integrationspolitik. Pia skulle jo så nok have noget til gengæld (mildest talt).

Fuldstændigt. Af mindst tre grunde.

1. Pia K vil aldrig acceptere det.

2. Fogh tænker slet ikke tanken. Khader er mildt sagt usikker i sin kommunikation, og vil ikke have disciplin til at holde mund på de rigtige tidspunkter.

3.Khader vil ikke være minister. Det har han sagt ret klart.

lige noget helt andet. Thor Pedersen bliver formand for folketinget står der inde på dr.dk/nyheder lige nu

Lukket for kommentarer.