Kategorier

Jarls Blog debuterer i “Søndagsdebatten” på P1

Søndag var Jarls Blog inviteret i studiet hos DR’s “Søndagsdebatten” på P1 for sammen med Holger Ks gamle spindoktor direktør Peter Goll fra kommunikationsvirksomheden Geelmuyden.Kiese at vurdere ugens politiske begivenheder. Vi kom omkring Ny Alliances problemer, udsigten til en folkeafstemning om et eller flere af Danmarks EU-forbehold og til sidst rundede vi det igangværende primærvalg i New Hampshire, USA.

Hør udsendelsen her.

N.B. For folk med særlig interesse for det amerikanske primærvalg, så vil jeg godt anbefale to gode blogs. Min fellow-blogger David Troels Garby har en passion for amerikansk politik som han udlever på sin blog amerikansk politik. En anden meget kompetent iagttager af amerikansk politik er Peter Kurrild-Klitgaard, som leverer gedigen analyse på www.punditokraterne.dk

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

6 kommentarer til “Jarls Blog debuterer i “Søndagsdebatten” på P1”

@Jørgen O.
Umiddelbart virker siden mest som et copy-paste-arbejde, uden egen refleksion over hændelserne, som kunne have gjort bloggen interessant. Så foretrækker jeg at få nyhederne fra hestens egen mund, så at sige, når nu nettet giver mig muligheden.

Hej Peter.

Det har du fuldstændig ret i, min blog er ikke en blog hvor jeg uddeler min egen mening.

Det er en blog, som giver dem som ikke har tid til at bladre diverse websider igennem for at blive opdateret, jeg prøver at samle så meget så muligt på bloggen.

En blog behøver ikke være personlig.

Lukket for kommentarer.