Kategorier

Ritt køber sig ro og fred

Overborgmester Ritt Bjerregaard har længe været presset fra begge de politiske fløje i ungdomshus-sagen. Hun var derfor pisket til at finde en løsning, der kunne lægge sagen død politisk frem mod kommunalvalget i 2009. Ikke desto mindre er hærværket fortsat, og jo mere ballade de autonome laver i gaden jo bedre står de borgerlige partier frem mod kommunalvalget. Også lokalt er der massiv modstand mod Ritts aftale med det tidligere ungdomshus brugere.
I SF raser kampen om at blive partiets spidskandidat i København. Noget tyder på, at nogle af Villys Søvndals spinfolk støtter Anne Baastrups kampagne. Omvendt står borgmester Bo Asmus Kjeldgaard stærkt blandt partiets organisationsfolk i København. Hjælpen fra SF-formandens folk på Christiansborg kan dog blive afgørende i den lige kamp. Læs denne uges analyser om københavnsk politik, der er leveret til lokalavisen “Bryggebladet”.

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718