Kategorier

De Radikale skærper profilen overfor SF

Selvom Københavns Overborgmester Ritt Bjerregaards tid først rinder ud til nytår, så er de af rådhusets politikere, som skal genvælges, i gang med at positionere sig og forberede sig til tiden, der følger efter, at hun har forladt rådhuset. I løbet af den sidste måneds tid har to sager på vidt forskellig vis vist, at især De Radikale og dets leder Klaus Bondam ruster sig til valgkampen, hvor man bliver presset af SF's fremgang og som lille parti på udsigt efter nye alliancepartnere. Læs min seneste analyse, som jeg skriver for lokalavisen Bryggebladet, på bloggen “Københavnsk Politik”.

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718