Jarls blog

Uafhængig liberal blog om dansk politik

De Radikale skærper profilen overfor SF

Author icon

Skrevet af

Clock icon

juni 10, 2009

Comments icon

Ingen kommentarer

Selvom Københavns Overborgmester Ritt Bjerregaards tid først rinder ud til nytår, så er de af rådhusets politikere, som skal genvælges, i gang med at positionere sig og forberede sig til tiden, der følger efter, at hun har forladt rådhuset. I løbet af den sidste måneds tid har to sager på vidt forskellig vis vist, at især De Radikale og dets leder Klaus Bondam ruster sig til valgkampen, hvor man bliver presset af SF's fremgang og som lille parti på udsigt efter nye alliancepartnere. Læs min seneste analyse, som jeg skriver for lokalavisen Bryggebladet, på bloggen “Københavnsk Politik”.

Om forfatteren

Jarl Cordua cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske program "Cordua & Steno", der sendes hver torsdag kl 10-12 på Radio 24Syv. Indehaver af Jarls Blog siden 2006. Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup. Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 2663 4128
Bottom border