Kategorier

Kjeldgaard – nu med Villys støtte

SFs Bo Asmus Kjeldgaard har nu endelig meldt sig som overborgmesterkandidat. Og har minsandten også fået sin partiformand Villy Søvndals støtte. Men vil det nytte? Og hvad med den rådvilde Klaus Bondam? Ja han har kastet sig i armene på Frank Jensen i et desperat håb om at en SR-alliance vil redde ham en periode som borgmester. Læs min analyse af Københavnsk Politik her, som jeg skriver for lokalavisen “Bryggebladet”.

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

5 kommentarer til “Kjeldgaard – nu med Villys støtte”

Jarl, hvor tit blogger du? Synes frekvensen er gået ned her efter sommerferien. Har du fået travlt?

I øvrigt, skal vi ikke snart se dig i tv eller noget, du kan da kloge åge den ligeså godt som M&K, Krause osv…

1. Kære Henning,

Tak for din blogpost, som jeg opfatter som positiv overfor mit virke.

Jeg ville gerne blogge hver dag, men jeg har også fået familie – og skal blandt andet også derfor finde lidt tid til at tjene til føden.

Nu du spørger, så har jeg holdt meget fri. Jeg har fx. lige været i Hamborg med familien i en lille uge – og så har jeg haft travlt med familiebesøg på Bornholm en uge og der var også en 40 års fødseldag, der skulle afvikles. Det er faktisk rart at få ladet batterierne op!

Men du har ret. Det er for lidt. Og det må jeg gøre noget ved! 🙂

Bemærk i øvrigt, at du har mulighed for at støtte bloggeren økonomisk!

Mht TV, så er det jo ikke mig, der bestemmer, hvem der bliver inviteret. Så vidt jeg ved, så bliver de kloge mennesker som du nævner på TV2 News mv. betalt for at stille op. Så dem trækker de naturligvis mest på, så de kan få lidt value for money.

Men jeg klager nu ikke. Jeg synes nu tit, at jeg får buddet mht at kloge mig her og der.

Rart at se dig tilbage

God artikel – det er bekymrende at Bo Asmus Keldgaard kan kandidere som overborgmester med hans fantastiske meriter til at styre økonomien i egne magistrat – han er vist kun overgået af ødselper Bondam.

Jeg kan godt forstå at Villy ser et valg mellem Pest eller kolera, når partikollegaen er så inkompetent som hr Keldgaard.

Hvad er årsagen ti at de Borgerlige ikke stiller med en mere profileret kandidat – er København en tabt sag for de borgerlige?

3. Hvad er årsagen til at de Borgerlige ikke stiller med en mere profileret kandidat – er København en tabt sag for de borgerlige?

Det er kun ét svar: Ingen “profileret kandidat” havde lyst til at stille op på de konditioner, der tilbydes.

Det ville blandt andet kræve at interesserede stillede op mod de siddende borgmestre for V og K. Og uden sikkerhed for at de ville blive kåret som spidskandidat.

Hos S har situationen jo været den, at den siddende forlod jobbet UDEN en kronprins.

Du ser heller ikke at V eller K vrider armen om på de lokale organisationsfolk for at de skal støtte ledelsens evt. valg som spidskandidat. Den slags manøvrer giver ofte problemer. Prøv bare at se, hvordan det gik hos SF, da man forsøgte sig med at stille med “sin egen kandidat” udenom de lokale folk 😉

Lukket for kommentarer.