Jarls blog

Uafhængig liberal blog om dansk politik

Franks første forlig

Author icon

Skrevet af

Clock icon

april 5, 2010

Comments icon

Ingen kommentarer

Før påske skrev jeg denne analyse om det forlig, der blev indgået mellem ABF-partierne på Københavns Rådhus og som fik det streetsmarte navn “Kickstart København”. Læs også om de to venstrefolk, der stemte imod byens fødselsdagsgave til Dronningen, og om Teknik og miljøborgmesteren idé med at finde en vej ud af politik via et lønsomt direktørjob et eller andet sted.

Læs analysen her, som jeg skriver for lokalavisen Bryggebladet.

Om forfatteren

Jarl Cordua cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske program "Cordua & Steno", der sendes hver torsdag kl 10-12 på Radio 24Syv. Indehaver af Jarls Blog siden 2006. Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup. Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 2663 4128
Bottom border