Kategorier

Jarls Blog i “Søndagsfrokosten” på P1

Vejret har været fantastiske denne søndag, men vi var tre forfatterinden Hanne-Vibeke Holst og imam Abdul Wahid Petersen og min ringhed, der alligevel mødte frem til den omgang debat i programmet “Søndagsfrokosten” på P1. Her diskuterede vi denne uges “Facebook-sag”, den russiske præsident Dimitri Medvedevs besøg i Danmark og Udkantsdanmark.

Lyt med her.

P.s. I introen på P1 bliver jeg omtalt som “tidl. medlem af Venstre”. Det er ikke rigtigt, jeg er nu – af gammel vane – fortsat medlem – om end et tvivlende og passivt et af slagsen.

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

3 kommentarer til “Jarls Blog i “Søndagsfrokosten” på P1”

#1 Mon ikke – regeringens ihærdige kampagne giver sikkert pote 😆

Lidt ærgerligt du ikke fik det sidste ord i diskussionen om DF/SF og nazister/kommunister.

Alle de andre (inkl. tilsyneladende værten) var enige om at det var ok og forståeligt ikke at bryde sig om nazister pga. historien, de besatte jo trods alt vores land — men det gjorde Sovjetunionen faktisk også, selv om de færreste ved det (de holdt Bornholm “befriet” i næsten et år efter krigen).

Lukket for kommentarer.