Jarls blog

Uafhængig liberal blog om dansk politik

Jarls Blog i “Søndagsfrokosten” på P1

Author icon

Skrevet af

Clock icon

maj 2, 2010

Comments icon

3 kommentarer

Vejret har været fantastiske denne søndag, men vi var tre forfatterinden Hanne-Vibeke Holst og imam Abdul Wahid Petersen og min ringhed, der alligevel mødte frem til den omgang debat i programmet “Søndagsfrokosten” på P1. Her diskuterede vi denne uges “Facebook-sag”, den russiske præsident Dimitri Medvedevs besøg i Danmark og Udkantsdanmark.

Lyt med her.

P.s. I introen på P1 bliver jeg omtalt som “tidl. medlem af Venstre”. Det er ikke rigtigt, jeg er nu – af gammel vane – fortsat medlem – om end et tvivlende og passivt et af slagsen.

Om forfatteren

Jarl Cordua cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske program "Cordua & Steno", der sendes hver torsdag kl 10-12 på Radio 24Syv. Indehaver af Jarls Blog siden 2006. Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup. Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 2663 4128

  3 Comments

 1. Søren HC

  sagde den 2. maj 2010 kl. 19:17:

  “et tvivlende og passivt et af slagsen”. Blir’ der ikke flere og flere medlemmer af den slags 🙂

 2. peter g

  sagde den 2. maj 2010 kl. 19:26:

  #1 Mon ikke – regeringens ihærdige kampagne giver sikkert pote 😆

 3. Peter Lund

  sagde den 3. maj 2010 kl. 17:09:

  Lidt ærgerligt du ikke fik det sidste ord i diskussionen om DF/SF og nazister/kommunister.

  Alle de andre (inkl. tilsyneladende værten) var enige om at det var ok og forståeligt ikke at bryde sig om nazister pga. historien, de besatte jo trods alt vores land — men det gjorde Sovjetunionen faktisk også, selv om de færreste ved det (de holdt Bornholm “befriet” i næsten et år efter krigen).

Bottom border