Jarls blog

Uafhængig liberal blog om dansk politik

København: SF insisterer på rollen som 'førsteelsker' hos S

Author icon

Skrevet af

Clock icon

maj 6, 2010

Comments icon

Ingen kommentarer

Allerede nu tyder meget på, at S og SF '“ i modsætning til forrige år '“ vil være en del af en budgetaftale. Hvis en budgetaftale medfører, at der skal ske besparelser i stor stil på daginstitutioner, så bliver det spændende om SF kan holde til det massive pres, der utvivlsomt vil komme fra faglige organisationer. Med andre ord: Hvordan vægter SF hensynet til baglandet i forhold til det økonomiske ansvar og behovet for at indgå i en 'magtens alliance' med S? Det er temaet i min seneste analyse om Københavnsk Politik, som jeg skriver for lokalavisen “Bryggebladet”.

Om forfatteren

Jarl Cordua cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske program "Cordua & Steno", der sendes hver torsdag kl 10-12 på Radio 24Syv. Indehaver af Jarls Blog siden 2006. Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup. Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 2663 4128
Bottom border