Kategorier

SF i København skal levere varen til Villy

S-SF i København skal finde 350 mill. kr. for at få budgettet til at hænge sammen til næste år. Det går ikke uden besparelser også på daginstitutionsområdet. På rådhuset signalerer SF, at de har fået den ene store pædagogorganisation til at æde en model for sammenlægninger af mindre daginstitutioner. Det skal medvirke til at løse den bundne opgave som SF’erne har fået af partiformanden Villy Søvndal: Gå sammen med Frank Jensen, demonstrér S-SF-aksens duelighed i København og vis, at I er økonomisk ansvarlige. Spørgsmålet er om græsrødderne, vælgerne mv. vil være med til det.

Det forlyder fra forvaltninger, at frokostaviserne, Ritzau mfl er i gang med at gennemgå bilag for samtlige borgmestre, chefer i kommuner, regioner, styrelser osv. over hele landet, hvad angår rejser, hotelophold, repræsentation, TV-træning u name it. Fire år tilbage! Indtil videre er rækken af folk, der er gået i nettet imponerende: Nationalbankdirektøren, miljøministeren, regionsborgmesteren i Syddanmark og SFs sundborgmester i København. Hver dag sin afsløring. Bare vent og se. Den radikale borgmester har for længst været hele møllen igennem, så han har lært lektien og sørger nu pligtskyldigt for at skrive, når han bliver inviteret til fodbold af private virksomheder. Men det er ikke tilstrækkeligt for at undgå endnu en tur i mediekværnen.

Læs dette og meget mere i min seneste analyse om københavnsk politik, som jeg skriver for “lokalavisen Bryggebladet”.

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

3 kommentarer til “SF i København skal levere varen til Villy”

Hvis alt dette hurlumhej leder til en bedre og mere uafhængig revision, så Danmark ikke styres af Brixtofte-wannabes af diverse politiske observanser, så får vi jo måske noget varigt ud af det.

Og måske vil det så gå op for lederne, at når man leder så gør man det altså ved eksempel.

Alternativt, så vil man sende “signaler” om, at man tager alt dette alvorligt, ved at beordre nogle flere kontrolforanstaltninger. Disse vil naturligvis kun gælde op til den ad hoc- fastlagte lønramme, hvor man stadig ryger i fængsel, for at have plyndret kagedåsen. Over denne lønramme gælder der som bekendt en anden regel: “Jeg var ikke klar over, at dette var en overtrædelse” eller “jeg har på grund af travlhed endnu ikke nået at udligne udgifterne” men “jeg betaler naturligvis tilbage.”

Du nævnte specifikt den radikale borgmester.

Er der nogen, som lige kan huske om hvor stort et beløb vor gode ven, Klaus Bondam, fik de københavnske skatteydere til at betale for hans nødvendige makeup ?

Når nu Søvndal er blevet så seriøs og troværdig.

Kunne det så ikke være morsomt, at ved hvert offenligt møde han deltager i, bliver han bedt om kommentarer til den skjulte amerikanske luftbase, som i følge Søvndal skulle være placeret under den grønlandske indlandis. Navnet på basen skulle være Fort Bragg.

Lukket for kommentarer.