Jarls blog

Uafhængig liberal blog om dansk politik

En sommer i 'lortesagernes' tegn

Author icon

Skrevet af

Clock icon

august 26, 2010

Comments icon

6 kommentarer

De københavnske politikere er ved at finde tilbage til Rådhuset efter en sjældent set hektisk sommerferie i medierne. Behøver jeg andet end at nævne ordene “hjemmehjælperskandale” og “drukseminar”, og så er alle vel med?
Nå ja så skal rådhuspolitikerne også i gang med en større spareøvelse i forbindelse med de kommende budgetforhandlinger for 2011.
Gardinerne er således rullet op for en ny omgang “Københavnsk Politik”. Take it way!

Om forfatteren

Jarl Cordua cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske program "Cordua & Steno", der sendes hver torsdag kl 10-12 på Radio 24Syv. Indehaver af Jarls Blog siden 2006. Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup. Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 2663 4128

  6 Comments

 1. Thomas L

  sagde den 26. august 2010 kl. 17:32:

  Glem ikke det forurenede vand fra Køge Vandværk, når nu vi snakker sommerens “lortesager”.

  Men sjovt nok har der vist ikke rullet politikerhoveder pga. netop den sag.

 2. Nikolaj

  sagde den 26. august 2010 kl. 21:28:

  Hmm, jeg synes faktisk at der er utroligt roligt omkring især overborgmesteren. Måske er det bare minderne fra de til tider absurde forhold i sidste periode med Bondam/Ritt, som måske løftede kommunikationen (og omkostninger til denne) til et nyt niveau, men i den grad forstod at lægge sig ud med alt og alle. Det var en hel del bedre underholdning!

  /Nikolaj

 3. Ole

  sagde den 27. august 2010 kl. 16:19:

  2 Frank er jo også fredet af de røde journalister han nepotistiske ansættelse af alle S vennerne er passeret i fuldstændig tavshed – man er så vant til S pampervælde at man end ikke gider skrive om det.

 4. Jarl Cordua

  sagde den 27. august 2010 kl. 20:58:

  3. Sikke noget vrøvl. BT og EB har da jaget Frank Jensen i denne sag. Og havde det ikke været for Hans Davidsen-Nielsen på Politiken så havde sagen om ansættelserne ALDRIG været noget større issue. Det kan lyde underligt, men sådan er fakta. 🙂

 5. Ole

  sagde den 28. august 2010 kl. 00:14:

  Jeg anerkender politiken lukkede sagen op, men sagen er henlagt og Frank jensen har ikke betalt for sit pamperi – pressen kører ikke på det groteske magt misbrug i denne sag – måske er det kommunens 104 kommunikationsfolk der magter at styre sagen uden om ombudsmandens kritik

 6. Jarl Cordua

  sagde den 28. august 2010 kl. 06:31:

  5. Ole. Tag det fra mig, som vel er den eneste, der konstant dækker politik i kommunen: Der er under en håndfuld af egentlige spinfolk i kommunen, og de arbejder ikke alle sammen for Frank J. Jeg bliver jo ikke ringet op af Vej og Parks kommunikationsfolk om at Frank er helt uskyldig…

Bottom border