Kategorier

En sommer i 'lortesagernes' tegn

De københavnske politikere er ved at finde tilbage til Rådhuset efter en sjældent set hektisk sommerferie i medierne. Behøver jeg andet end at nævne ordene “hjemmehjælperskandale” og “drukseminar”, og så er alle vel med?
Nå ja så skal rådhuspolitikerne også i gang med en større spareøvelse i forbindelse med de kommende budgetforhandlinger for 2011.
Gardinerne er således rullet op for en ny omgang “Københavnsk Politik”. Take it way!

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

6 kommentarer til “En sommer i 'lortesagernes' tegn”

Glem ikke det forurenede vand fra Køge Vandværk, når nu vi snakker sommerens “lortesager”.

Men sjovt nok har der vist ikke rullet politikerhoveder pga. netop den sag.

Hmm, jeg synes faktisk at der er utroligt roligt omkring især overborgmesteren. Måske er det bare minderne fra de til tider absurde forhold i sidste periode med Bondam/Ritt, som måske løftede kommunikationen (og omkostninger til denne) til et nyt niveau, men i den grad forstod at lægge sig ud med alt og alle. Det var en hel del bedre underholdning!

/Nikolaj

2 Frank er jo også fredet af de røde journalister han nepotistiske ansættelse af alle S vennerne er passeret i fuldstændig tavshed – man er så vant til S pampervælde at man end ikke gider skrive om det.

3. Sikke noget vrøvl. BT og EB har da jaget Frank Jensen i denne sag. Og havde det ikke været for Hans Davidsen-Nielsen på Politiken så havde sagen om ansættelserne ALDRIG været noget større issue. Det kan lyde underligt, men sådan er fakta. 🙂

Jeg anerkender politiken lukkede sagen op, men sagen er henlagt og Frank jensen har ikke betalt for sit pamperi – pressen kører ikke på det groteske magt misbrug i denne sag – måske er det kommunens 104 kommunikationsfolk der magter at styre sagen uden om ombudsmandens kritik

5. Ole. Tag det fra mig, som vel er den eneste, der konstant dækker politik i kommunen: Der er under en håndfuld af egentlige spinfolk i kommunen, og de arbejder ikke alle sammen for Frank J. Jeg bliver jo ikke ringet op af Vej og Parks kommunikationsfolk om at Frank er helt uskyldig…

Lukket for kommentarer.