Jarls blog

Uafhængig liberal blog om dansk politik

Konservative sikrede radikale nøglerolle i årets budgetforhandlinger

Author icon

Skrevet af

Clock icon

september 20, 2010

Comments icon

Ingen kommentarer

Tidligt fredag morgen fik de trætte hovedforhandlere fra S, SF, de radikale og de konservative forhandlet årets budgetaftale endeligt på plads. Overborgmester Frank Jensen fik endnu engang bevist, at han mestrer det politiske håndværk, selvom at det dygtigt iscenesatte billede af den rummelige, åbne og 'flinke' Frank Jensen undervejs krakelerede.

Læs min analyse af hvordan årets budgetforliget i København kom i hus.

Analysen skriver jeg for lokalavisen Bryggebladet, der ligesom bloggen ikke er på finansloven. (Alligevel leverer vi mere public service om emnet end landets momsfritagede morgenaviser. Tilsammen)

Om forfatteren

Jarl Cordua cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske program "Cordua & Steno", der sendes hver torsdag kl 10-12 på Radio 24Syv. Indehaver af Jarls Blog siden 2006. Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup. Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 2663 4128
Bottom border