Jarls blog

Uafhængig liberal blog om dansk politik

Grænsesagen blev årets sommerføljeton

Author icon

Skrevet af

Clock icon

august 1, 2011

Comments icon

1 kommentar

Før myrderierne i Norge skrev jeg denne kommentar om sommerens politiske debat, som Information bragte i torsdags.

“Sommerferien plejer på forhånd at blive udråbt som en risikabel affære for den til enhver tid siddende statsminister. For varmen kan få enkelte VK-politikere til at tabe hovedet og sende '˜prøveballoner' op, der, hvis man er særligt uheldig, risikerer at fylde hele mediebilledet i et par døgn. Prøveballoner har det med at være kontroversielle, og derfor må partiernes sekretariater i sagens natur være i et konstant alarmberedskab for hurtigt at sende en ordfører i byen for at skyde ballonen ned. Det er en del af den almindelige damage controli moderne politisk kommunikation.”

Læs mere her

Nu er sommerferien slut, og Jarls blog tilbage!

Om forfatteren

Jarl Cordua cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske program "Cordua & Steno", der sendes hver torsdag kl 10-12 på Radio 24Syv. Indehaver af Jarls Blog siden 2006. Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup. Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 2663 4128

  1 Comment

 1. Michael Poulsen

  sagde den 1. august 2011 kl. 13:16:

  Velkommen tilbage.

  Enig mht Cekic som Engell enten ikke har opdaget eller også vil han genere Venstre for enhver pris.

  http://politiken.dk/politik/ECE1350407/engell-kaarer-sommerens-vinder-og-taber-i-dansk-politik/

  Hvad med DFs melding om at overførselsindkomsterne skal hæves ?
  Skal nok kunne tiltrække nogle røde vælgere men udstiller úenighederne i blå blok.

Bottom border