Jarls blog

Uafhængig liberal blog om dansk politik

Betalingsring forbliver hot emne op til KV13 i København

Author icon

Skrevet af

Clock icon

september 27, 2011

Comments icon

Ingen kommentarer

Lidt forsinket kommer min analyse af folketingsvalget set fra Københavns synsvinkel. Kun ét enkelt BR-medlem af den håndfuld, der stillede op, blev valgt til Folketinget, og det blev socialdemokraternes politiske ordfører Mette “Luksusfælden” Reissman. På rådhuset bliver hendes afgang nu ikke opfattet som noget stort tab for S. Betalingsringen blev de borgerliges – og især Venstres redning ved folketingsvalget. Formentlig bliver det også den sag, som de borgerlige kan køre deres kampagne på op mod kommunalvalget om to år. Og så fik København et nyt budgetforlig for 2012. Som forudset i artiklen fik overborgmester Frank Jensen forrige søndag forhandlet et bredt forlig på plads, hvor kun Enhedslisten står udenfor.

Læs hele analysen her.

Om forfatteren

Jarl Cordua cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske program "Cordua & Steno", der sendes hver torsdag kl 10-12 på Radio 24Syv. Indehaver af Jarls Blog siden 2006. Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup. Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 2663 4128
Bottom border