Kategorier

De røde spindoktorer II

Der er efterhånden blevet sat navn på flere af regeringens særlige rådgivere. Og særligt tre nye navne, der ikke kommer fra partiernes pressetjenester, er værd at hæfte sig ved: Peter Goll – særlig rådgiver for justitsminister Morten Bødskov, Martin Rossen – særlig rådgiver for beskæftigelsesminister Mette Frederiksen og Martin Justesen – særlig rådgiver for skatteminister Thor Möger Pedersen.

For Kforum har jeg skrevet et portræt af de tre herrer samt lidt om de udfodringer, der møder Helle Thorning-Schmidts særlige rådgiver Noa Redington, der er udset til at være den, der skal holde styr på tropperne i rådgiverkredsen.

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

6 kommentarer til “De røde spindoktorer II”

rart du vurderer HTS korps af spindoktorer som usædvanligt skarpt når ministerholdet er så tyndt og politken så usammenhængende 😉

Thor Møgers valg af spindoktor er meget forståeligt. Dels har Martin Justesen åbenbart “skatteerfaring”, dels leger lige børn nu engang bedst.

Ad. 2. Måske meget sjov kommentar, men historien bliver ikke sand bare fordi BT har skrevet om sagen.

@3, mon ikke kritik fra rigsrevisionen bidrager til at gøre den historie lidt sand.. :-S

Lukket for kommentarer.