Kategorier

Venstre skal have ny partisekretær

Under Venstres hovedbestyrelsesmøde i går søndag lige efter landsmødet meddelte partiets mangeårige partisekretær Jens Skipper Rasmussen, at han stopper på posten for at blive uddannelseskoordinator i partiet.

Det oplyser kilder i Venstre til Jarls Blog.

'Skipper', som han hedder i partiet, har været partisekretær siden han afløste Claus Hjort Frederiksen blev beskæftigelsesminister i november 2001 i Anders Fogh Rasmussens første regering. Dvs. i præcis 10 år.

Der står umiddelbart ikke en mand klar i kulissen, så nu skal et ansættelsesudvalg med Lars Løkke Rasmussen og Claus Hjort Frederiksen se sig om efter en afløser, så indtil videre fortsætter Skipper som partisekretær.

I december regner man med at gennemføre evt. jobsamtaler, så man i januar kan præsentere en ny partisekretær for hovedbestyrelsen til endelig godkendelse.

Der er ikke umiddelbart nogle navne i spil, men man kunne gætte på en Carl Holst, der er Regionsrådsformand i Region Syddanmark, og som savner en elegant sortie ud af sit nuværende job ind i landspolitik. Alternativt kunne man overveje partiets tidligere informationschef og frem til valget særlige rådgiver for social- og indenrigsminister Karen Ellemann, Martin Vith, som også har en fjern fortid som VU-landssekretær. Skulle man hente en mand fra organisationen så kunne partiets kampagnechef Claus Horsted, der i øvrigt er tidl. VU-landsformand også være en mulighed.

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

3 kommentarer til “Venstre skal have ny partisekretær”

Tak for nyheden, Jarl. Men Carl Holsts ego er vist for stort til at kunne krympe nok til at presse sig ned i partisekretær-kageformen. Han kræver nok større arealer.

Lukket for kommentarer.