Kategorier

Pind vs. Østergaard i “Cordua & Steno”

Torsdag i “Cordua & Steno” på Radio 24-Syv tager vi hul på den politiske diskussion om, hvilket jagerfly Danmark bør investere i. Med til at gøre os klogere i den sag er 'flybloggeren' Andreas Krog og militæranalytiker major Esben Salling Larsen fra Center for Militære Studier på Københavns Universitet. Det er kl. 14 og en halv time frem. Herefter får vi i en halv time besøg af folketingsmedlem for Dansk Folkeparti, Søren Espersen, der har markante meninger om alt. Lige fra jagerfly til den borgerlige værdikamp. Men hvad mener han så om DFs nye rolle som oppositionsparti, hvor man står uden helt den samme indflydelse som før valget? Sidst, men ikke mindst, tager vi kl 15 og en time frem diskussionen med de radikales uddannelsesminister Morten Østergaard og Venstres tidligere 'Frihedsminister' Søren Pind om regeringens bebudede opgør med 10 års borgerlig værdikamp. Vi høres ved torsdag kl 14 på Radio 24-Syv.

Stay tuned!

Her er en liste over frekvenser, som Radio 24-Syv sender på. Så der er ingen undskyldninger for ikke at lytte med live i morgen uanset, hvor man bor i landet! Andre er velkommen til at lytte med på Internettet eller podcaste programmet umiddelbart efter dets afslutning.

Her er programmets første time – “kampflyverradio” – efterfulgt af en lille halv time om DFs politiske rolle efter regeringsskiftet med Søren Espersen.

Og her er programmets 2. time – Pind vs. Østergaard – i en diskusion om værdipolitik. Det er heller ikke kedeligt.

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718