Kategorier

'Cordua & Steno' – et rigtigt rigtigt godt radioprogram

Det er blevet torsdag, og vi har lagt i kakkelovnen til endnu en udgave af 'Cordua & Steno' på Radio 24-syv kl. 14-16 her i eftermiddag.

Vi får gæster i 1. time bl.a. Socialdemokraternes socialordfører MF Maja Panduro, der skal forklare, hvorfor mon et flertal af kontanthjælpsmodtagerne stemmer blåt. Naturligvis kommer vi ikke udenom denne uges store politiske tema '“ betalingsringen '“ og vi får en kommentar fra en af forkæmperne, SFs sundhedsborgmester i København, Ninna Thomsen, der i går måtte se SFs politiske projekt skrinlagt.

I 2. time har vi den store time om den britiske “Jernlady”, den fhv. konservative premierminister Margaret Thatcher, der er aktuel, fordi en spillefilm i dag får premiere i landets biografer. Vi får først besøg af lektor Jørgen Sevaldsen, der har skrevet en anmelderrost biografi om Thatcher. Siden tager vi en debat om Thatchers politiske arv mellem formanden for Konservativ Ungdom, Jens Salling og DSUs formand Peter Hummelgaard Thomsen.

Husk nu at man kan ringe ind under udsendelsen på 20 247 247 eller skrive til os via vores Facebook-side.

Her kan man høre hele 1. time med Ninna Thomsen og Maja Panduro.

Her kan man høre hele “Thatcher-timen”, der indledes med min kritik af Helle Thorning-Schmidts håndtering af betalingsrings-sagen.

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

2 kommentarer til “'Cordua & Steno' – et rigtigt rigtigt godt radioprogram”

Fed historie, men de de var jo ‘naughty boys’ !

Der er også den her
Then there is the one concerning the cabinet meeting with her (male) ministers when the waiter came in to serve lunch and asked Margaret which main course she would have. “The roast beef,” she said.
“What about the vegetables?” queried the waiter.
“They,” said Maggie, “will have the same.”

Lukket for kommentarer.