Kategorier

Tid til en folkelig sag Det konservative Folkepart…

Tid til en folkelig sag
Det konservative Folkepartis politiske ordfører Pia Christmas Møller har på en i øvrigt begivenhedsløs dag fundet 'sagen', som hun kan profilere sit profilløse parti på.
K-parolen på forsiden af den krympede Berlinger lyder: Afskaf anonymiteten for sæddonerer!
Nu skal faderløse børn have lov at vide, hvem der har lagt sæd til deres gener. Jov det er da nok en vigtig sag for børnene, men er det en folkesag, der fortjener at de konservatives “folkeforfører” skal ulejlige danske vælgere? Er dette tåbelige forslag sagen, som nu får alle potentielle borgerlige vælgere til at gå på nettet for at udfylde og sende indmeldelsesblanketten til det konservative folkeparti? Nej, selvfølgelig ikke!
I mens spekulerer resten af Danmark over regeringen og de konservatives svar på, hvad der skal ske på velfærdsområdet, som jo er den dagsorden Socialdemokraterne, borgmestre over hele landet og de strejkende BZ-pædagoger i Ã…rhus har sat. Måske havde det været nemmere for Pia Christmas at indrykke en annonce i tante Berlingske med teksten: 'Vi gider ikke snakke om de uvigtige ting, som I er optaget af, men vil hellere forstyrre jer med holdninger, der '“ for de fleste '“ er ligegyldige og for andre er direkte fjollede'.
At Pia – med det ud over evnerne alt for forpligtende efternavn – Christmas-Møllers har det meget svært med timing, er ingen nyhed. De fleste husker hendes glansløse dødedans og lykkeligvis korte periode i halvfemserne som konservativ leder, hvor dem der sagde, at de stemte på Det Konservastive Dolkeparty, godt vidste selv, at det var en joke. Til forhåbentlig stor lettelse for hende selv, og alle andre blev hun fejet af banen af den daværende og generelt inkompetente partiformand Poul Andreassen og senere afløst af den kendte store samfundstænker og politiske mastermind Bendt Bendtsen fra Odense Politi.
I stedet for at gå ud og finde sig et rigtigt arbejde blev Pia Christmas-Møller i folketinget – det eneste hun har bestilt i de sidste tyve år.
Om Pia Christmas Møllers forslag kan man sige, at det vil være uhyre effektivt, hvis man har som målsætning, at endnu flere danskere skal lide af barnløshed. Tænk hvis alle de potente ungersvende og studenter, der ind imellem tjener et par hundrede 'pr ladning' skal regne med at deres yngel om føje år kommer farende for at lære dem at kende? Man vil hurtigt blive stamfader til en del familier med alt, hvad der hører til. (Bliver man bedstefar oven i vil det jo gøre et ordentlig indhug i kapitalpensionen) Mon ikke mangen student så i stedet sparer turen til sædbanken, rykket i trompeten og finder pengene på SU-budgettet?

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718