Kategorier

Evt. tiltale i NCC-sag afgøres tidligst onsdag

Opdateret mandag eftermiddag

Ifølge Per Larsen fra Københavns Politi, så træffer politiet tidligst onsdag eftermiddag afgørelse om, hvorvidt der rejses tiltale eller ej i sagen, hvor entreprenørkoncernen NCC har haft mistanke mod mindst én Venstre-politiker i Københavns Borgerrepræsentation for forsøg på korruption. Det skriver Berlingske.dk

Ingen af de implicerede Venstrepolitikere er dog blevet bedt om at blive i Danmark, og den Venstrepolitiker, som NCC direkte anklager for korruption, opholder sig p.t. i Zimbabwe i Afrika. Dette ses af iagttagere som et tegn på, at politiet åbenbart ikke mener, at der er tilstrækkelige beviser for, at denne politiker har foretaget sig handlinger, som kan berettige en sigtelse for korruption.

Hidtil har juridiske eksperter på baggrund af de offentliggjorte oplysninger i sagen samstemmende overfor pressen tvivlet stærkt på, at der bliver rejst sigtelse mod nogen i sagen.

For en god gennemgang af NCC-sagen og hvad den kan få af konsekvenser for de implicerede kan jeg anbefale alle at høre P1 Orienterings indslag fra i fredags.

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

En kommentar til “Evt. tiltale i NCC-sag afgøres tidligst onsdag”

Hvad er Berlingske dagsorden nu? Efter at have skamredet Waterfront historien er de nu pludselig begyndt at grave i HK og soc.dem. som optakt til afgørelse i xxxxxx xxxxx xxxxxx sagen. Lægger de an til en blød landing, hvor de bruger frifindelsen til at beskrive hvordan alle partier lytter til lobbyister?

/Nicolai

Lukket for kommentarer.