Jarls blog

Uafhængig liberal blog om dansk politik

Evt. tiltale i NCC-sag afgøres tidligst onsdag

Author icon

Skrevet af

Clock icon

marts 11, 2007

Comments icon

1 kommentar

Opdateret mandag eftermiddag

Ifølge Per Larsen fra Københavns Politi, så træffer politiet tidligst onsdag eftermiddag afgørelse om, hvorvidt der rejses tiltale eller ej i sagen, hvor entreprenørkoncernen NCC har haft mistanke mod mindst én Venstre-politiker i Københavns Borgerrepræsentation for forsøg på korruption. Det skriver Berlingske.dk

Ingen af de implicerede Venstrepolitikere er dog blevet bedt om at blive i Danmark, og den Venstrepolitiker, som NCC direkte anklager for korruption, opholder sig p.t. i Zimbabwe i Afrika. Dette ses af iagttagere som et tegn på, at politiet åbenbart ikke mener, at der er tilstrækkelige beviser for, at denne politiker har foretaget sig handlinger, som kan berettige en sigtelse for korruption.

Hidtil har juridiske eksperter på baggrund af de offentliggjorte oplysninger i sagen samstemmende overfor pressen tvivlet stærkt på, at der bliver rejst sigtelse mod nogen i sagen.

For en god gennemgang af NCC-sagen og hvad den kan få af konsekvenser for de implicerede kan jeg anbefale alle at høre P1 Orienterings indslag fra i fredags.

Om forfatteren

Jarl Cordua cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske program "Cordua & Steno", der sendes hver torsdag kl 10-12 på Radio 24Syv. Indehaver af Jarls Blog siden 2006. Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup. Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 2663 4128

    1 Comment

  1. nai

    sagde den 13. marts 2007 kl. 06:35:

    Hvad er Berlingske dagsorden nu? Efter at have skamredet Waterfront historien er de nu pludselig begyndt at grave i HK og soc.dem. som optakt til afgørelse i xxxxxx xxxxx xxxxxx sagen. Lægger de an til en blød landing, hvor de bruger frifindelsen til at beskrive hvordan alle partier lytter til lobbyister?

    /Nicolai

Bottom border