Kategorier

Det er millionerne, der gør dem tossede

Hysteriet omkring Christian Poulsens mavepumper under landskampen mod Sverige i Parken forrige lørdag har nået utrolige højder. I fredags svingede journalist og klummeskribent på gratisavisen 24timer Karen Thisted sig op til at forklare optrinet med, at “yuppiefodboldspilleren” Christian Poulsen var fordærvet af alle de millioner, som han havde tjent som professionel i Tyskland, Spanien m.v. Læs mere på på Netavisen 180 grader, hvor Jarls Blog i dag er gæsteskribent.

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske program "Cordua & Steno", der sendes hver torsdag kl 10-12 på Radio 24Syv. Indehaver af Jarls Blog siden 2006.
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 2663 4128