Jarls blog

Uafhængig liberal blog om dansk politik

Flødebollen, der hele tiden siger “demokrati”

Author icon

Skrevet af

Clock icon

oktober 4, 2007

Comments icon

1 kommentar

Min freelanceskribentvirksomhed har givet mig mulighed for at aflægge Naser Khader et besøg nede på Ny Alliances kontorer ved Gl. Strand. Det skete på vegne af månedsavisen “Bolig og Fritid”, og det kom der denne interviewartikel ud af.

Om forfatteren

Jarl Cordua cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske program "Cordua & Steno", der sendes hver torsdag kl 10-12 på Radio 24Syv. Indehaver af Jarls Blog siden 2006. Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup. Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 2663 4128

    1 Comment

  1. Peter Løhmann

    sagde den 7. oktober 2007 kl. 14:26:

    Måske Ude&Hjemme også kunne bruge den artikel, Jarl? 😉

Bottom border