Jarls blog

Uafhængig liberal blog om dansk politik

Kampvalg om borgmesterstol i SF-København?

Author icon

Skrevet af

Clock icon

oktober 24, 2007

Comments icon

Ingen kommentarer

Den analytiske klumme “bag Kulisserne”, som jeg skriver for Bryggebladet om korridorsnakken på Københavns Rådhus stiller skarpt på borgmesterpartiet SF. For tiden kører der spekulationer om hvorvidt Børne og ungdomsborgmester Bo Asmus Kjeldgaard får en fjerde periode som borgmester eller om én af de fire yngre kvinder i BR-gruppen gør ham rangen stridig. Læs klummen her på bloggen “Københavnsk politik”.

Om forfatteren

Jarl Cordua cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske program "Cordua & Steno", der sendes hver torsdag kl 10-12 på Radio 24Syv. Indehaver af Jarls Blog siden 2006. Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup. Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 2663 4128
Bottom border