Kategorier

Bendtsen som EP-kandidat!

Dette er fra Punditokraterne.dk: hvor pseudonymet “Altmann” skriver:

“Vi fik os fornylig en drink med en distingveret politiker m/k, som blandt sine meritter har været leder af Det Konservative Folkeparti. Vi skal ikke nævne navne, men der jo en 5-6 nulevende at vælge imellem, og folk kan jo tænke deres. Under alle omstændigheder fik vi næsten drinken galt i halsen, da vi havde spurgt: “Hvem synes du burde være den næste spidskandidat for De Konservative til Europa-Parlamentsvalget?” For svaret kom prompte: “Bendt Bendtsen”.”

Da denne vurdering næppe kommer fra hverken Hans Engell, Gamle Ninn, Pia Christmas eller “Den stive”. Så giver det vist sig selv….

De konservative er igang med at hvæsse knivene. Lige om lidt får Bendtsen HELE skylden for valgnederlaget. Hvis manden havde indset sine begrænsninger, så havde han foretaget generationsskiftet for længst, og så var det MÃ…SKE gået anderledes. Nå nu venter elefantkirkegården i Bruxelles på Bendtsen.

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

17 kommentarer til “Bendtsen som EP-kandidat!”

Det er vel Schlüter, du gætter på, men var Dyremose ikke leder en kort overgang efter tamilsagen?

LOL
Men det er jo en klar udmelding. Du har selvfølgelig også lagt en klokkeklar adresse i en anden kommentar.
Selvf. er det “perfumesælgeren”.
Men det er jo ikke det interessante. Det interessante i den sammenhæng er, hvilke tanker den “nye” generation gør sig, hvad vælgerne tænker og hvad de andre partiledelser tænker.
Hvad sker der når C skal have ny leder efter valget? Der bliver kamp. Lene E vinder inden jul. Hvilke alliancer kan så dannes? Hvad kan de andre partier stille op med det? Connie vinder selvfølgelig ikke. Men hvis hun nu gjorde – hvad ville der så ske? Hvordan ville samarbejderne så se ud?

Hvis der havde været en oplagt efterfølger ville betjendtsen vel være gået af for længst.

Køreplanen er klar:
1. Lars Løkke bliver udenrigsminister
2. Mads Lebech bliver indenrigsminister
3. Mads Lebech overtager Per Stigs opstillingskreds
4. Mads Lebech kommer i Folketinget
5. Mads Lebech bliver ny K-formand

Såfremt der kommer en VK-regering efter næste valg, så kommer Mads Lebech ind i regeringen efter et lille års tid, på samme tidspunkt hvor Claus Hjort, Thor Pedersen og Per Stig Møller træder tilbage – og selvfølge sammen med Bendt Bendtsen.
Jeg tror dog ikke på at Lars Løkke bliver um, den titel bliver nok hos C – sandsynligvis hos Lene Espersen.

I min verden er der kun een distingveret politiker (som tilfældigvis er konservativ).

#6-7: Hvad skulle Mads Lebech få ud af det? Han sidder sikkert i sadlen som borgmester. Hvis han kommer ind i regeringen er det mens den synger på sidste vers, hvorefter han kan se frem til 5-10 år i opposition. Og kan Mads Lebech blive konservativ partileder hvis han ikke er valgt til folketinget? Ellers skal betjenten sidde en valgperiode mere, og det kan vist ikke lade sig gøre…

10.

Hej Jakob. Jeg vil mene, at det er lidt af en valgkampsklassiker, som vi her er vidne til.

Thorning opnår to ting.

1. Hun fremstår som moderat, der ønsker samarbejde henover midten.

2. Udstiller de konservative som værende fanget i VK-blokken og samarbejdet med DF. Husk på, at der er mange konservative vælgere, der ikke kan udstå Pia K.

Rent taktisk er det et klogt træk og et forsøg på, at trække vælgere henover midten. Men jeg tror dog at disse vælgere ender hos Ny Alliance.

vh

Jarl

 »Med den økonomiske politik, som Socialdemokraterne står for, kan det i min tid som partileder aldrig blive aktuelt. «
Siger BB

13. Ja,da. Men det ville han da skrive i sin avis. Engell har altid ment at Bendtsen er en klovn. Husker du ikke Bambi-Bendt?

Og så vil jeg nu heller ikke kalde Engell for “distingveret”- endnu! 🙂

Lukket for kommentarer.