Jarls blog

Uafhængig liberal blog om dansk politik

Jarls blog i JPs valgradio

Author icon

Skrevet af

Clock icon

november 10, 2007

Comments icon

Ingen kommentarer

Fredag eftermiddag var jeg et smut forbi “Sibirien” på Christiansborgs 3. sal og besøge redaktør Dan Bjerring, som står for Jyllandspostens valgradio på nettet. I egenskab af liberal blogger var jeg derfor inviteret til at komme med dagens kommentar om valgkampens forløb. Hør her hvad jeg sagde af “kloge” ting.

Om forfatteren

Jarl Cordua cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske program "Cordua & Steno", der sendes hver torsdag kl 10-12 på Radio 24Syv. Indehaver af Jarls Blog siden 2006. Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup. Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 2663 4128
Bottom border