Kategorier

Farcen med Fredes IOC-planer fortsætter

Kommunikationsfolkets faste pittstop Kforum har bedt mig udvikle lidt på min analyse fra forleden om, hvorfor Kronprins Frederik skal holde sig fra den internationale olympiske komité, IOC. Siden har en nuværende samt et tidligere IOC-medlem henholdsvis DIF-formand Kai Holm og Niels Holst-Sørensen blandet sig i debatten. De to herrer kan ikke rigtig blive enige om, hvorvidt IOC er et forum, hvor der træffes beslutninger, der involverer politik eller ej. Holm afviser det, mens Holst-Sørensen slår fast, at idræt og politik hænger sammen. Læs min analyse på Kforum.

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

4 kommentarer til “Farcen med Fredes IOC-planer fortsætter”

Tjah, Frede styrer jo åbenbart Kongehuset lige ind i en forfatningskrise, hvis ikke hans Mor svinger scepteret i tide

Hvor gammel er knold Frederik? (ja du må have mig undskyldt min tale måde hvis du læser dette) jeg mener at du er i 30+ alder, så du(Frederik) må formodes at have en voksen indsigt i hvordan verden er skruet sammen, især ved en job samtale, du står til at være konge når din kære mor ikke kan mere (hun er en som jeg respektere højt) så nogle forklaringer fra dig personlig er vel det mindste jeg og resten af befolkningen kan forvente, i og med den status du har og vil få.

Ang. Jarls uddybning, ja hvad mere er der at sige om det, Kai Holm er jo en klasikker i korubsion, at der er nogen der vil udveksle håndtryk med den herre og ikke få en volsom trang til at vaske hænder, er mig en gåde.

Hvad har Kai Holm gang i? Hvordan kan han sige Frederik kan undgå at deltage i politiske beslutninger? Det er da IOC der vælger hvilke lande der skal afholde OL, og debatten vi har nu om Kina er da en pæl i hjertet på Kai Holms udtalelser.

Naturligvis kan HKH Frederik ikke undgå politik. Noget andet som heller ikke har været oppe i debatten er jo selve processen frem mod valghandlingen. Det nuværende danske medlem har ført en decideret valgkamp i forbindelse med sit kanidatur i sin tid. Tåler alle dispositioner i forbindelse hermed kobling til et kongehus ? Næppe.

Lukket for kommentarer.