Kategorier

SF-duel i København sker ikke uden mislyde

Der superspændende kampvalg mellem Bo Asmus Kjeldgaard og Anne Baastrup om hvem, der skal være SFs spidskandidat ved kommunalvalget i København i 2009, har i de sidste par uger ikke været helt uden mislyde. De to er begyndt at skubbe til og bide af hinanden i pressen mens urafstemningen hos de 3.500 SF-medlemmer i hovedstaden er igang med at stemme. Det bliver et tæt løb, men en lille uge inden resultatet bliver offentliggjort hælder jeg mest til at det ender med, at Kjeldgaard til november næste år for tredje gang står i spidsen for SF. Kjeldgaard og hans kampagneteam har ført en effektiv venstre-populistisk valgkamp målrettet partimedlemmerne, hvor SF-borgmesteren blandt andet har lovet at “afskaffe fattigdommen” og meget andet. Omvendt har Baastrup haft svært ved at trænge ordenlig igennem pressen med sine lidt akademiske budskaber, og det undrer, når hun ellers har haft næsten hele SF-establishmentet på Christiansborg og Villy Søvndals spindoktor bag sig i kampagnen, som ellers burde have hjulpet hende. Måske er SF’erens kampagnefolk slet ikke så gode, som vi andre ellers har gået og troet? Læs hele min analyse her.

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

2 kommentarer til “SF-duel i København sker ikke uden mislyde”

Du ramte så rigtig. Strålende med den sikre fingerspids-fornemmelse på den politiske udebane

Lukket for kommentarer.