Jarls blog

Uafhængig liberal blog om dansk politik

SF-borgmester sætter sig på magten

Author icon

Skrevet af

Clock icon

juni 9, 2008

Comments icon

Ingen kommentarer

Et par uger efter sin valgsejr har SFs børne og ungdomsborgmester i København Bo Asmus Kjeldgaard overtaget den totale kontrol af SF's gruppe på Københavns Rådhus.
Ved næste folketingsvalg opstiller Villy Søvndal i Københavns Storkreds, som Københavns Kommune indgår i. Derfor har SF på landsplan og i hovedstaden en fælles interesse i, at SF får et godt kommunalvalg i København, som derfor på en eller anden måde kan bane vejen for et godt resultat for partiformanden ved et kommende folketingsvalg om to-tre år.
SF-toppen på Christiansborg har derfor indvilliget i at kaste økonomiske og mandskabsmæssige ressourcer ind i Kjeldgaards valgkamp, hvilket naturligvis er vand på SF-borgmesterens mølle.
Så på begge sider af Frederiksholms Kanal har man lagt fortiden bag sig, og diskuterer  »masterplanen « eller strategien for, hvordan man sammen sikrer SF en storsejr ved det kommende BR-valg. Læs analyse på bloggen “Københavnsk Politik”

Om forfatteren

Jarl Cordua cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske program "Cordua & Steno", der sendes hver torsdag kl 10-12 på Radio 24Syv. Indehaver af Jarls Blog siden 2006. Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup. Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 2663 4128
Bottom border