Kategorier

SF-borgmester sætter sig på magten

Et par uger efter sin valgsejr har SFs børne og ungdomsborgmester i København Bo Asmus Kjeldgaard overtaget den totale kontrol af SF's gruppe på Københavns Rådhus.
Ved næste folketingsvalg opstiller Villy Søvndal i Københavns Storkreds, som Københavns Kommune indgår i. Derfor har SF på landsplan og i hovedstaden en fælles interesse i, at SF får et godt kommunalvalg i København, som derfor på en eller anden måde kan bane vejen for et godt resultat for partiformanden ved et kommende folketingsvalg om to-tre år.
SF-toppen på Christiansborg har derfor indvilliget i at kaste økonomiske og mandskabsmæssige ressourcer ind i Kjeldgaards valgkamp, hvilket naturligvis er vand på SF-borgmesterens mølle.
Så på begge sider af Frederiksholms Kanal har man lagt fortiden bag sig, og diskuterer  »masterplanen « eller strategien for, hvordan man sammen sikrer SF en storsejr ved det kommende BR-valg. Læs analyse på bloggen “Københavnsk Politik”

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718