Jarls blog

Uafhængig liberal blog om dansk politik

Venstres lange march mod midten – og magten

Author icon

Skrevet af

Clock icon

juni 10, 2008

Comments icon

Ingen kommentarer

Politisk journalist på Weekendavisen Hans Mortensen har skrevet en sammenhængende og læseværdig bog om Venstres forvandling fra uddøende liberalt bondeparti til midterpolitisk byparti med hang til velfærdsstaten – og nøglekort til statsministerkontoret i Prins Jørgens Gaard. Blandt andet til ære for Mortensen, så har jeg skrevet en ganske lang anmeldelse af bogen, som fortjener at blive læst rundt omkring. Den kan læses via dette link til KForum – kommunikationsfolkets faste vandhul.

Om forfatteren

Jarl Cordua cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske program "Cordua & Steno", der sendes hver torsdag kl 10-12 på Radio 24Syv. Indehaver af Jarls Blog siden 2006. Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup. Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 2663 4128
Bottom border