Kategorier

Ferie på www.jarlcordua.dk

Det er tid til at blogredaktøren går på ferie, men jeg regner med at være tilbage i begyndelsen af august.

Imidlertid kan hardcore junkies fortsat følge mine skriverier i dagbladet Information i sommerferien. Her skal jeg skrive klummer om de politiske partiers dagsform.

Skulle der ske afgørende og breaking news, så vil jeg ikke udelukke at skrive en kommentar. Ellers vil det mest “breaking news” i min personlige tilværelse være, at Vibekes og min søn – faktisk når som helst – kommer til verden!

Jeg vil i øvrigt gerne opfordre læserne til at støtte min blog. Det kan ske ved at besøge nogle af vore annoncørers hjemmesider eller overveje en direkte økonomisk støtte. Læs mere her

Læserne ønskes en rigtig god ferie!

Update torsdag 3.7.: Min Kæreste Vibeke fødte vores søn Andreas i nat, og begge har det gudskelov godt 🙂

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

17 kommentarer til “Ferie på www.jarlcordua.dk”

God ferie og held og lykke med faderskabet 🙂 Jeg vil holde øje med dine skriverier i Information.

Tillykke med at du bliver far, Jarl! Og tak for mange fantastiske indlæg, det er en super blog du har, den er en fast del af mine daglige web-rutiner ;-).

God sommerferie!

Jeg er relativ ny læser af bloggen, og selvom jeg langt fra deler dit syn på alt, så synes også det er interessant læsning og gode analyser.

God ferie 🙂

Og imens vi venter kan vi jo lige snuppe et par vittigheder med politisk tilsnit:

En mand har siddet fast i køen på Køge Bugt motorvejen i 4 timer da han ser en fyr komme gående mellem bilerne hen imod ham. Da fyren kommer hen til hans bil spørger han – hvad er der sket – hvorfor holder vi i kø?

Jo – siger fyren. En flok terrorister har kapret en ministerbil og holder Bendt Bendtsen som gidsel. De truer med at sætte ild til bilen og ministeren hvis de ikke får 10 mio. kr. i løsepenge. Så vi i køen går og samler ind.

Nå, OK, på den måde siger manden. Hvor meget giver de andre?

Ca. en liter.. 😉

Tillykke med familieforøgelsen!

Håber du stadig får tid til at stille vores sult til gode politiske analyser.

Venligst,
Thomas

Hørte idag jeres interessante diskussion på P1 om bloggeri, men savnede en drøftelse af anonymiteten,som er det karakteristiske ved de fleste blogindlæg. Jeg mener, at man skal stå ved sine meninger, og at anonyme indlæg normalt ikke bør bringes, jfr. dagspressens praksis. Jeg springer altid de anonyme indlæg over – ofte er de iøvrigt underlødige.

16. Hej Ib,

Tak for indlæg her. Jeg ved ikke, hvor vigtigt at det med de anonyme bloggere er. De mest interessante bloggere skriver under eget navn.

Jeg ser at I også i Retsforbundet blogger!

Venlige hilsner

Jarl

Lukket for kommentarer.