Jarls blog

Uafhængig liberal blog om dansk politik

Søvndal bør kun frygte interne kritikere

Author icon

Skrevet af

Clock icon

august 9, 2008

Comments icon

Ingen kommentarer

SFs Villy Søvndal har bevist, at hans vælgertække – og populisme – er i samme liga som Pia Kjærsgaards. Spørgsmålet er, om han kan skaffe sig samme indflydelse hos en kommende S-statsminister, som Kjærsgaard har hos Fogh.

Læs den femte artikel i serien om dagsformen hos de politiske partier, som jeg i sommer skriver for dagbladet Information.

STØT JARLS BLOG her.

Om forfatteren

Jarl Cordua cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske program "Cordua & Steno", der sendes hver torsdag kl 10-12 på Radio 24Syv. Indehaver af Jarls Blog siden 2006. Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup. Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 2663 4128
Bottom border