Kategorier

Skal man sige tillykke?

Jørgen Poulsen gik i går til de radikale. Vi er mange, der kunne se, at han var radikal før han selv anede det. Poulsen har i realiteten kun markeret sig i indvandrer- og asylpolitikken og her står han mere til venstre end en hvilken som helst halalhippie. Så tillykke til Jørgen 'ladeport' Poulsen at han til sidst evnede at analysere sig frem til denne erkendelse.

Det er nok spørgsmålet om det er værd for Poulsen, at han gider tage slæbet i folketingsgruppen. Som 65-årig er der immervæk ikke mange år til, at han også politisk må kalde sig for pensionær. I det radikale venstre er risikoen for at Poulsen kommer til at sige noget kontroversielt trods alt minimal. Så hvorfor læner han sig ikke bare tilbage og nyde vederlaget og at alt virakken om hans person nu forstummer?

Og i øvrigt tillykke til den radikale folketingsgruppe med endnu et metusalem. Det er jo lige før, at Poulsen med sine 65 år trækker aldersgennemsnittet ned'¦

Og tillykke til socialdemokraterne med at de nu kan ånde lettet op og slipper for at have Poulsen gående rundt i folketingsgruppen og skabe slinger i deres indvandrerpolitik. Der er rigeligt ballade i forvejen.

STØT JARLS BLOG her.

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

3 kommentarer til “Skal man sige tillykke?”

Hehe, en af mine venner er radikal og håbede virkelig han valgte socialdemokraterne… men det bliver spændende at se om han skaber ballade hos de radikale også. Skal nok blive sjovt 🙂

I det Radikale venstre kan Jørgen Poulsen ikke skabe problemer. Her kan han kalde DF for ‘nazister’ og ovenikøbet for stor appluas for det. Hans udlændingepolitik flugter også ganske fint med de Radikales, og her får han heller ikke problemer når han optræder på TV med bedemandsfjæset og jamrer om amnesti til afviste asylansøgere. Jeg spår et lykkeligt ‘ægteskab’ mellem Jørgen Poulsen og det Radikale Venstre.

“I det radikale venstre er risikoen for at Poulsen kommer til at sige noget kontroversielt trods alt minimal”

Hi hi, hvor er det egenligt ondt sagt 😉

Lukket for kommentarer.