Kategorier

Jarls Blog i P1 Debat – Søndag

Søndag debatterede jeg i programmet P1-Debat med Ekstra Bladets chefredaktør Bent Falbert S-SFs udlændingepolitiske udspil, pressens dækning af Kina under OL, kronprins Frederiks valgkampagne til IOC og endelig den tidligere TV A-studievært Morten Løkkegaards planer om at stille op til Europa-parlamentet for Venstre.
Hør programmet her.

STØT JARLS BLOG her.

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

En kommentar til “Jarls Blog i P1 Debat – Søndag”

Jeg har hele tiden været imod at kronprinsen kommer i IOC, da jeg ikke tror han får indflydelse og han risikerer at blive del af en korruptionsskandale, som IOC jo har lavet før. Og Bent Falbert er for hans kandidatur fordi det måske kan sørge for vi bliver republik. Meget sigende synes jeg.

Lukket for kommentarer.