Jarls blog

Uafhængig liberal blog om dansk politik

Jarls Blog i P1 Debat – Søndag

Author icon

Skrevet af

Clock icon

august 18, 2008

Comments icon

1 kommentar

Søndag debatterede jeg i programmet P1-Debat med Ekstra Bladets chefredaktør Bent Falbert S-SFs udlændingepolitiske udspil, pressens dækning af Kina under OL, kronprins Frederiks valgkampagne til IOC og endelig den tidligere TV A-studievært Morten Løkkegaards planer om at stille op til Europa-parlamentet for Venstre.
Hør programmet her.

STØT JARLS BLOG her.

Om forfatteren

Jarl Cordua cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske program "Cordua & Steno", der sendes hver torsdag kl 10-12 på Radio 24Syv. Indehaver af Jarls Blog siden 2006. Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup. Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 2663 4128

    1 Comment

  1. Rasmus Kristensen

    sagde den 18. august 2008 kl. 15:56:

    Jeg har hele tiden været imod at kronprinsen kommer i IOC, da jeg ikke tror han får indflydelse og han risikerer at blive del af en korruptionsskandale, som IOC jo har lavet før. Og Bent Falbert er for hans kandidatur fordi det måske kan sørge for vi bliver republik. Meget sigende synes jeg.

Bottom border