Kategorier

Københavnsk politik er tilbage!

De københavnske politikere er tilbage fra sommerferie og er før årets budgetforhandlinger enige om, at det sociale område skal opprioriteres. Ritt Bjerregaard har dog netop lidt et mindre nederlag til Venstres borgmester Pia Allerslev, der forhindrer højhusbyggeri i Københavns Indre by. Endelig er den mangeårige socialdemokrat, men siden valget løsgænger Finn Rudaizky her i sommerpausen skiftet til Dansk Folkeparti. Læs alt om det i min faste klumme om københavnsk politik, som jeg – indtil videre frem til årsskiftet – skriver for Bryggebladet – Islands Brygges Lokalavis.

STØT JARLS BLOG her.

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718