Jarls blog

Uafhængig liberal blog om dansk politik

Alle vogter på alle før Københavns budgetforhandlinger

Author icon

Skrevet af

Clock icon

september 2, 2008

Comments icon

1 kommentar

De politiske forhandlinger om Københavns kommunes budget for 2009 begynder i denne uge. I mellemtiden skændes S,SF og de radikale. Det er ellers netop de partier, som i sidste ende forventes at indgå et forlig. Læs mere her.

STØT JARLS BLOG her.

Om forfatteren

Jarl Cordua cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske program "Cordua & Steno", der sendes hver torsdag kl 10-12 på Radio 24Syv. Indehaver af Jarls Blog siden 2006. Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup. Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 2663 4128

    1 Comment

  1. nai

    sagde den 4. september 2008 kl. 10:12:

    Nu må vi se om Kløvermarken og højhusstrategien tegner en reel skillelinje mellem S og SF eller om man kan adskille byudvikling og øvrige politikområder, men Ritt og hendes håndlangere får godt nok lagt sig ud med nogle folk…

    /Nicolai

Bottom border