Jarls blog

Uafhængig liberal blog om dansk politik

Kjeldgaard mere isoleret end nogensinde

Author icon

Skrevet af

Clock icon

december 2, 2008

Comments icon

Ingen kommentarer

Socialdemokraterne og Ritt Bjerregaard har blæst til generalangreb på deres eneste reelle udfordrer SFs børne og Ungdomsborgmester, Bo Asmus Kjeldgaard. Spørgsmålet er om det ikke kan være ret så ligegyldigt. For Kjeldgaard – som aldrig har toppet popularitetsmålinger hverken hos vælgerne eller blandt kolleger på rådhuset – har gjort sig umulig stort set alle steder. Senest hos Venstre, som man ellers havde en slags “borgfred” med. Dermed står Ritt Bjerregaard helt uden egentlige konkurrenter til overborgmesterposten.
Læs hele analysen her, som jeg skriver for den københavnske Lokalavis “Bryggebladet”.

STØT JARLS BLOG her.

Om forfatteren

Jarl Cordua cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske program "Cordua & Steno", der sendes hver torsdag kl 10-12 på Radio 24Syv. Indehaver af Jarls Blog siden 2006. Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup. Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 2663 4128
Bottom border