Kategorier

Kjeldgaard mere isoleret end nogensinde

Socialdemokraterne og Ritt Bjerregaard har blæst til generalangreb på deres eneste reelle udfordrer SFs børne og Ungdomsborgmester, Bo Asmus Kjeldgaard. Spørgsmålet er om det ikke kan være ret så ligegyldigt. For Kjeldgaard – som aldrig har toppet popularitetsmålinger hverken hos vælgerne eller blandt kolleger på rådhuset – har gjort sig umulig stort set alle steder. Senest hos Venstre, som man ellers havde en slags “borgfred” med. Dermed står Ritt Bjerregaard helt uden egentlige konkurrenter til overborgmesterposten.
Læs hele analysen her, som jeg skriver for den københavnske Lokalavis “Bryggebladet”.

STØT JARLS BLOG her.

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718