Kategorier

Ã…rets vindere og tabere i københavnsk politik

Julefreden har sænket sig over Københavns Rådhus, men Bryggebladet kigger tilbage for at udpege vindere og tabere i et sædvanligt forrygende og dramatisk år i københavnsk politik. Ritt Bjerregaard, Klaus Bondam, Bo Asmus Kjeldgaard, Pia Allerslev, Mogens Lønborg og Mikkel Warming – hele persongalleriet bliver taget under behandling.

Læs analysen her.

STØT JARLS BLOG her.

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske program "Cordua & Steno", der sendes hver torsdag kl 10-12 på Radio 24Syv. Indehaver af Jarls Blog siden 2006.
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 2663 4128

2 kommentarer til “Ã…rets vindere og tabere i københavnsk politik”

Lene Espersen effekten ?. Den sidste catinet siger 10,8 jo en noget beskedent brise at lade sig fører frem af. Df fik et meget ringe valg sidst i Kbh og C har ingen nye friske kandidater. Jeg bliver meget overrasket hvis de konservative får mere end 3 m/K valgt ind i borger rep.

Har det ikke været et Usædvanligt forrygende og dramatisk år?

Det synes jeg i hvert fald!

Lukket for kommentarer.