Kategorier

“Ã…ret der gak” på P1-debat

Nytårsaftensdag ved middagstid blev det tid til en omgang 'året der gak' i programmet “P1-debat”, hvor kommentator Peter Goll og min ringhed klogede os om finanskrisen og dansk politik i det forløbne år.

Hvis man vil kan man høre programmet her.

Tak til læsere og annoncører for et forrygende 2008!

Jeg er klar igen med en analyse af statsministerens nytårstale om aftenen nytårsdag.

Og rigtigt godt nytår til alle!

STØT JARLS BLOG her.

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

8 kommentarer til ““Ã…ret der gak” på P1-debat”

Ser frem til din analyse af nytårstalen. Husk nu at lade være med at plage dig selv med også at beskæftige dig med den lange række af andre politikere der også vil kommme med en nytårstale i den desperate jagt på opmærksomhed – dertil er livet vist for kort.

Godt nytår herfra, og tak for de mange gode analyser i 2008.

1. Rolig – jeg finder de alternative nytårstaler uendelig uinteressante til at jeg gider beskæftige mig med dem! 😉

Godt nytår til dig, tak for de mange kommentarer som du og andre har postet her i løbet af året og endelig tak for rosen!

Jeg hørte lige Lene Espersens nytårstale – nogle generelle overskrifter næsten alle vil være enige i, bortset fra at hun vil gøre noget ved skatten. I er ikke gået glip af noget.

Også mange tak for godt læsestof herfra! Nu er det vist på høje tid at bidrage til din cigarkasse, så du i det mindste kan få dækket dine (tekniske) udgifter til at drive bloggen.

Håber at du får lidt basører ind ad forskellige reklameveje, og/eller at andre faste læsere vil give en skærv til det gode formål. Godt nytår

1000 tak for en fantastisk spændende blog og dine mange indsigtsfulde kommentarer til dansk politik gennem 2008.

Lukket for kommentarer.